Wednesday, July 11, 2007

Reality flash 2.007/b

Merthogy ma gyalog jöttünk be dolgozni, és 20 perc a napon sétálva elintézett bennünket. 30 perc múlva is szakadt még rólunk a víz. Pedig direkt azért vettem át a farmert, mert úgyis riksával jövünk, és akkor nem gáz. De nem, merthogy két fehérnépnek nem a normál árat, hanem egy 3x-st mondanak, amire mi persze szemberöhögtük őket és jól kibasztunk magunkkal. A meleg az egy dolog, de a bűz, na az egy másik, pláne, hogy egy kanálisként funkcionáló folyón is át kellett kelnünk.

Amúgy jó itt. Eddig. Azt, hogy kézmosás után 2 perccel ugyanolyan retkes a kezem meg folyamatosan ragadok, már meg is szoktam.

Aztán hogy egy kis helyi kultúrinfóval is szolgáljak (máramennyire ez annak számít):

Ugye itt a nők nem isznak. De fehérnépek lévén, nekünk elnézik. Egy italbolt itt úgy néz ki, hogy van egy ilyen kis helyiség, hasonló, mint otthon a garázsok, egy pult, és azon keresztül adják ki a piát. Ahol mi vásároltunk, ott ezt a pultot 2 tócsán keresztül lehetett megközelíteni. Nem akarom igazából tudni, hogy mitől volt a tócsa, de vannak sejtéseim. A főnökék, csak hogy lefényképezhessék a helyiek arcát, minket küldtek el alkoholért. 1 üveg rum és 10 üveg sör 2 fehér lány kezében nem kis döbbenetet keltett. A képeket sajnos még mindig nem láttam, de nagyon kíváncsi lennék rá!

No comments: