Tuesday, August 7, 2007

3 napja

NA, ennyi ido utan kiderult, hogy nem is annyira egyszeru egy ilyen esemeny szervezojenek lenni. Igy 3 nap utan a csapatok frusztraltak, nem ernek be idoben, es a szervizcsapat is indulasra kesz holnap hazafele. Ugyanis nem birjak ezt a tempot. Persze, megerkeznek a fehernepek ide, 2 utemu jargany, azzal konnyu banni. Hat a fenet! Ha nem kezelik megfeleloen, akkor lerobbannak, es nem kezelik megfeleloen, aminek koszonhetoen az elso napo n sikerult elhasznalnunk a rallira tervezett cserealkatreszek 60%-at. Nice job! Szerencsetlen szerelocsapat nem bir lepest tartani a fehernepek riksakezelesi gyakorlataval, ugyhogy ma is, mint eddig mindig, a csapatok 40%-a nem birja tartani a leintest. Az utolso csapat ma 11:30-ra ert be, de cseppet sem elkeseredve! Amikor odamentem hozzajuk, hogy megkerdezzem mi volt veluk, hogy vannak, rogton a holnapi falulatogatasukrol kezdtek erdeklodni, merthogy holnap ok is mennek. Ma sikerult nekem is eljutni egy suliba. Nagyon edesek voltak a kis csavok, meg lehetett oket zabalni, de ugyanakkor latni , hogy a legtobb teremben megcsak pad vagy asztal sincsen, torokulesben toljak a tanoran, na az meglehetosen szivszorito volt. De csak mosolyogtak, es nagyon orultek, hogy meglatogattuk oket!

A mezony nagy resze angol, igy televagyunk szigoruan pszichiatriai esetekkel, ami nem segiti a melot. Ezek komolyan orultek! Petarda a szobaban, riksa tetejen, felig allva teljesitett F3 palyas kor, es mindez csak a beugro. Ma Hassanban nyomulunk, immaron 3 oram van csak kelesig. Holnap Mangalore a cel, a leghosszabb es egyben legveszelyesebb szakasz var a csavokra, mivel az utak fele el van mosva, kaptunk ma is rendesen a monszunbol. Persze, a luzerver ma sem hagyhatott cserben, 650 lepcso megmaszasa kozben kapott el, de muszaly volt megnezni a hegyteton a szobrot, akinek csak a micsodaja volt 3 meter!

Baromi jo csapatt verodott ossze! Ha barkinek valami baja akad, megallnak, bevarjak a szervizt a porul jarttal, egyutt ebedelnek, es MINDEN este egyutt isznak, merthogy valamivel le kell vezetniuk az aznapi feszultseget. Iszonyat edes es jofel emberkek! Olyan jo lenne egy kicsivel tobb idot tolteni veluk! Nekunk egyre tobb melonk van, kozben egy fel napra jo lenne beulni Ozhoz a riksaba, aki meg honapokkal ezelott megigerte, hogy vezethetem az extra riksajat a nem letezo jogsim es az eddigi vezetesi ekmenyeim ellenere! Ilyen egy igazi ferj! Bar ma majdnem bearult, hogy kimereszkedtunk rikavak inni tegnap este a tobbiekkel, de muszaj volt. Valamivel nekunk is le kell ugyanis vezetni. Kicsit sok a feszultseg, ami egyaltalan nem meglepo ennyi ember iranyitasa folytan.

Most alvas nekem. Mar nagyon ramfer.

No comments: