Friday, August 24, 2007

Hol is kezdjem?

Visszatertunk! Fellabbal ujra a civilizacioban! Annyira regen sikerult irnom, es annyi minden tortent az elmult 2 hetben, hogy meg sem kiserlek itt mindent egy szuszra osszefoglalni.

Mint azt mar irtam, a csapat egyszeruen remek volt! Egy csomo jo arccal sikerult talalkozni, es a taj, amin vegig haladtunk, az leirhatatlan. Egyik nap esoerdo kodos monszunesovel, aztan a hatalmas sarga folyamok halaszhajokkal, egy nappal kesobb tenger palmafakkal es a tavolban zolden terebelyeskedo hegyekkel, aztan ragyogo napsutes es feher homokos strandok, egy kis siksag, majd a duborgo es tomott Bombay.

A tarsasag nagyon jol osszerazodott, en pedig rengeteg uj ivos jatekkal ismerkedhettem meg.

Mindenki tulelte, pedig nagy volt a felelem az elejen, hogy lesz ezuttal aldozat. Nem sokon mult. Mi is tuleltuk, sot, kiderult, hogy eletben lehet maradni 3 hetig napi atlag 3 ora alvassal es atlag 2,5 dl rummal.

A hazafele ut kicsit kalandosra sikeredett. Eredetileg Muhadishwar lett volna az egyik allomas a versenyen, de az utolso pillanatban a heves monszun miatt megvaltoztattak. Mi azert felmentunk(hegyteton van) hazafele jovet. 16 fok, eso, hogy a kocsiig nem lehetett elmenni anelkul, hogy bugyiig aztunk volna. A szallason az agynemu nyirkos az allandoan bearamlo kod miatt. Ejszaka naciban alvas, igy is ereztem a nyirkot reggelre. Aztan meg 2 nap, es szerdan hajnalban meg is erkeztunk. A 3 napi ut alatt 24-bol 19-et aludtam vegig, de mivel mindezt egy kocsi hatsoulesen tettem, anyakam szanaszejjel van.

2 napja megint nyomjuk a melot ezerrel, de mar csak 1,5 het, es ujra, verge otthon. Nem panaszkodom, de mar nagyon vagyom haza.

Ma elhuzunk Mahabalipuramba, majd holnap tovabb Pondicherrybe kicsit kikapcsolodni. Fonok nelkul, szabadon. Strand, furdes, masszazs es alkoholizalas a betervezett program. Ja, es nincs ebresztoora! (a verseny alatt a normal ebredes 5.30-6.00 volt. jaaaaj!)

No comments: