Tuesday, February 20, 2007

Utóbbi napok

Tegnap végre elkezdődött az isi. Legnagyobb fájdalmamra nagyon úgy tűnik, hogy minden órán kötelezően meg kell jelenni, továbbá a követelmény a triplája az otthoninak, és meglepetésemre itt minden órára kell előre olvasni, 60-100 oldalt(persze, nem kellene, hogy meglepjen, ez lenne a normális otthon is, csak nem ehhez vagyunk mi szokva. elkényeztettek bennünket). Szóval, úgy tűnik, hogy 5 éves egyetemi pályafutásom alatt most először tényleg tanulnom kell szorgalmi időszakban. De már megint én balfék! Utolsó félévre csinálom magamnak a fincsi programokat! Szakdoli veszélyben!

Aztán voltam még egy lakásban. Tetszett a hely, meg az emberek is, csak a szobának nincs ablaka, és nincs berendezve. Szóval, még el kell ezen gondolkoznom erőteljesen! De mára is van 2 telefonszámom, úgyhogy opciók még adódnak.

Szombaton megvolt az első hivatalos bulim itt, mármint olyan jó kis rázós-táncolós. Aztán félisten kiesett félisteni státuszából, de persze jó haver lett! És végül: 5 nap után elkezdett működni a telefonom!:)

No comments: