Monday, September 3, 2007

Utolso nap Chennaiban

Az elmult het meglehetosen lassan telt, es leginkabb a holnapi, illetve a holnaputani nap varakozasaval. Foleg az irodaban ucsorogtunk, meg az elinteznivalot inteztuk, aztan pentek kornyeken kezdett kicsit jobbra fordulni a varakozas. Egy bizniszebed a marriottban, aztan 10 downing street nevu helyen italozas, majd tovabbi italozas ismerosoknel, aztan haza.

Szombaton vegre egy kis szuvenirshopping. Nem voltunk tul sikeresek, bar egy-ket goncot azert sikerult beszereznunk. Magunknak. Aztan az este egy kellemes debrifing mitinggel folytatodott, ami dogunalom volt. Az itteni szervezotarsak tudjak am mivel dobjanak fel egy jo kis szombat estet!

Tegnap fonokcsaladnal ebed, utana pedig az egyik uncsiteso a honunk ala nyult, es vegre elvitt bennunket egy olyan helyre, ahol be tudtunk szerezni nehany igazi szuvenirt. Aztan naluk egy kis kavezas, aztan irany a Boat Club. A klubot ezuttal a szo eredeti ertelmeben kell elkepzelni. Annyi szerintem eleg a hely leirasahoz, hogy nem lehet keszpenzzel fizetni, a tag szamlajahoz irjak a fogyasztast, amit egy kesobbi idopontban rendez, es 7.30-tol a fo attrakcio a tombola volt. A jelenetet megirigyelhette volna minden hollywoodi produkcio, amiben bingojelenet is van. 100szor felulmulta a tombola! Persze ebben mi nem vettunk reszt. Inkabb az uncsitesoekkal dumalgattunk es italozgattunk. A leiras nem lenne teljes, ha szot nem ejtenek fonokrol.

Reggel arra keltem (a szomszed iskola udvaran zajlo muszlim eskuvo elokeszuletein kivul, ahol a banda=8 csorgodobos, meg 1 enekes eppen hangprobat vegzett, ami samanszertartasnak jobban beillett az utemes kantalas es idegesito monoton dobolas miatt, mint a jo szellemek elohivasanak), hogy rika es fonok mar nagyban brandyzik. A csaladi ebed ugye egy veszelyes elfoglaltsag, arra nagyon jol fel kell keszulni. Fonok reszerol a nap tovabbra is igy folytatodott. A Boat Clubban 6.30-tol 9.30-ig voltunk, a fonok 8.21-kor aludt be.

Ma meg egy kor szuvenirshopping(persze mindent nem tudtam tegnap elintezni, plane, hogy a fonok beszereznivaloja is az en vallamat nyomja), aztan ha minden igaz egy bucsuparti, holnap egy ujabb csaladi hepening, ezuttal reggeli, aztan 2-kor irany Bombay! Ott egy bizniszmiting egy kormanyhivatalnokkal, es szerda reggel a megvaltas! Bombay-Helsinki 8.15, majd Helsinki-Budapest 17.00. Persze, ha nem lesz keses!

No comments: